Piškotki

Naše spletno mesto uporablja uporablja piškotke (angl. cookies). Piškotek je majhna besedilna datoteka, ki jo spletišče ob obisku shrani na vašem računalniku ali mobilni napravi. Spletna stran vas s pomočjo piškotkov lahko prepozna, si z njimi zapomni podatke o vašem obisku in vam omogoči enostavnejšo ter prijazno spletno storitev. V ta namen uporabljamo naslednje piškotke:

Naziv Trajanje Namen
_ga 2 leti Te piškotke orodje Google Analytics namešča za beleženje obiska strani (podrobnosti). Nekateri trajajo do konca seje, nekateri dlje. Niso obvezni in ne vsebujejo nobenih osebnih podatkov. Prepoznavanje vašega IP naslova je onemogočeno (podrobnosti).
_gat 24 ur
_gid 1 minuta

 

Kako lahko upravljate s piškotki

Vse piškotke, ki so že nameščeni na vaši napravi, lahko izbrišete tako, da počistite zgodovino brskanja v vašem brskalniku. S tem boste odstranili vse piškotke z vseh spletišč, ki ste jih obiskali. Zavedati pa se morate, da lahko izgubite tudi nekatere shranjene informacije (npr. shranjene podatke za prijavo ali svoje izbire znotraj spletišč).
Za podrobnejši nadzor nad piškotki na določenem spletišču preverite nastavitve zasebnosti in piškotkov v svojem izbranem brskalniku.
Brskalniki privzeto dopuščajo piškotke, vendar pa lahko večino sodobnih brskalnikov nastavite tako, da bodo preprečevali namestitev piškotkov na vašo napravo. Če želite piškotke izbrisati ali spremeniti nastavitve brskalnika glede tega, sledite naslednjim navodilom za posamezne najpogostejše brskalnike.

• Internet Explorer
• Firefox
• Chrome
• Opera
• Safari